PC&Consoles

Dust 2 a fost relansat

Așteptarea a luat final pentru fanii lui Counter-Strike Global Offensive. Varianta cea nouă a lui Dust 2 este acum disponibilă în varianta non-beta a jocului.

Valve anunță că după o săptămână de testare a ajuns la concluzia că harta este într-o formă suficient de finisată încât să permită jucătorilor să se folosească de ea pentru meciurile de zi cu zi.

Cu toate acestea, harta este încă în proces de-a fi analizată de către comunitate, așa că mai există posibilitatea ca diverse modificări minore să fie implementate pe parcursul următoarelor luni. La urma urmei, oricât de mult a putut testa Valve harta nu se va compara cu feedback-ul pe care îl va primi de la milioanele de jucători care se vor strădui să găsească cea mai mică scăpare a designerilor pentru a obține un avantaj.

Acum aștept cu nerăbdare ca Assault să fie reproiectat. La urma urmei, în 1.6 era cea mai populară hartă cu putință… cel puțin pe la începutul timpului. Când lumea mai juca și Miliția des, iar Office era printre cele mai populare cu putință. Ce vreau să spun este că era o vreme când existau și alte hărți în afară de Dust 2, dar popularitatea sa a cam umbrit fiecare altă hartă în ultimii ani.

[Valve]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Pare foarte ciudata, pixelata, nu mai seamana deloc cu cea veche de care deja mi-e dor 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button