GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Dusk a intrat in Early Access

Vă e dor de Quake? Vă e dor de vremea când puteați juca un FPS de singleplayer la care personajul vostru se mișca rapid, inamicii vă puteau omorî dintr-o lovitură, nivelele aveau chestii vizibil puse în locuri inaccesibile de îți ia trei ore să îți dai seama cum te poți urca pe un hambar? Atunci… poate ar trebui să vă apucați iar de Quake, dar nu are hambare, așa că aveți Dusk acum la dispoziție.

Dusk este disponibil acum pe Early Access, fiind un joc ce promite să ofere aceeași senzație de-a juca un FPS făcut acum 22 de, complet cu aceeași grafică și opțiunea de-a face totul pixelat. Și de ce ați vrea să jucați un FPS vechi de 22 de ani? Pentru că, la nivel calitativ, atunci era epoca de aur a genului, iar Dusk este destul de aproape de a fi un membru de excepție a genului.

Este old school pe cât se poate, dar vine cu o serie de îmbunătățiri care nu erau atât de des întâlnite pe vremuri, cum ar fi abilitatea de-a arunca cu lucruri găsite pe jos în inamici. Așa că îl puteți considera ca o combinație Quake și Half-Life 2, dar puzzle-urile se rezumă la a fi aruncat într-o încăpere întunecată cu demenți înarmați cu drujbe și foarte puțină muniție. Jocul are și un mod de multiplayer, numit Duskworld.

Dusk va ieși din Early Access peste câteva luni. Deocamdată are doar două capitole, urmând ca mai mult conținut să fie adăugat în curând.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button