PC&Consoles

Dupa Shaq, Kobe Bryant doreste sa intre in lumea gaming-ului ca investitor

Se spune ca o nenorocire nu vine niciodata singura. Intai am avut parte de Shaq Fu, bomba aia cu neutroni care merita sa arda in cele mai bine ascunse ale iadului. Apoi Shaq s-a apucat de jocuri de mobile, fara prea mare succes, iar acum, Kobe Bryant.

Intr-un recent interviu, Kobe Bryant a declarat ca este extrem de interesat sa investeasca in eSports, un domeniu destul de nou in Statele Unite, care prinde din ce in ce mai multa tractiune, atat in randul tinerilor, dar si in main stream, ESPN transmitand competitii de eSports. 

Interviul de la USB Today se pare ca a avut cateva surprize pentru public, Bryant declarand vis-a-vis de acest mediu ca este extrem de interesat de o investitie strategica, doar ca in acest moment nu exista o oportunitate care sa ii surada.

Kobe Bryant

Ce inseamna asta defapt si de drept? Ei bine, Kobe este foarte posibil sa inteleaga prin eSports pariuri sportive, acest gen de jocuri de noroc prinzand radacini in America. Site-uri de genul „Fantasy Team” au facut milionari in tara tuturor posibilitatilor, unde poti sa castigi bani pur si simplu exploatand statistici si intelegand cum merge un anumit sport. Astfel de „esport” este posibil sa vrea Kobe.

Bine, pe de alta parte, este foarte posibil ca starul NBA sa doreasca sa detina o echipa de eSports, ceea ce intr-adevar ar marca o data istorica. Asta ar insemna trecerea eSport-ului in mainstream.

[USA TODAY]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button