PC&Consoles

După șase ani de la anunț, Fornite chiar va fi lansat

În ere de mult apuse, pe vremea când se potcovea puricele cu iPhone 4S, Epic Games a dezvăluit următorul său mare joc, Fortnite. Șase ani mai târziu, studioul a considerat că jocul în sfârșit este într-o stare suficient de apropiată de a fi lansat.

Așa că Fornite va fi disponibil pentru publicul larg în ziua de 24 iulie… prin Early Access. Epic Games a emis o declarație prin care a recunoscut că varianta inițială a lui Fortnite, cea prezentată în 2011, reprezenta totalul a cam trei săptămâni de muncă. Iar de atunci jocul a trecut prin numeroase versiuni, abia ultima dintre ele fiind un candidat pentru lansare finală.

Când va fi complet, Fortnite are să fie un joc gratuit. Dar cei care vor să îl joace încă din această vară vor trebui să îl cumpere pentru cam 40 de dolari/euro, pe platforma lor preferată. Va fi disponibil pe PC, pe Mac, pe Xbox One, pe Playstation 4 și abia pe undeva prin 2018 are să fie complet.

Și despre ce era vorba în Fornite? Despre lucrul preferat al tuturor producătorilor de jocuri din acea vreme, zombies. Creația celor de la Epic poate că a sosit cam târziu la petrecere, pentru că subiectul de bază deja este cam învechit, dar măcar jocul include componente de construire care ar putea rezulta într-o experiență interesantă.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button