PC

Dupa patania de la Diicot Cheloo si-a propus sa comercializeze legal marijuana

Se pare ca excursia lui Cheloo la Diicot a avut un motiv ascuns, rapper-ul si membru fondator al formatiei „vocal instrumentale” Parazitii s-a decis sa intre oficial in circuitul de comercializare legal al marijuanei. Si nu oricum, ci intr-un mod cat se poate de tehnologic, Cheloo urmand exemplul lui Snoop, lansand prima sa tigara electronica (Vape Pen) in Olanda.

Compania care va distribui produsul in Olanda poarta numele de Doi Mai Burtosi si militeaza pentru dreptul ca orice individ sa poata sa fumeze un vape pen ce contine marijuana in orice ipostaza. Indiferent ca esti la munca sau la distractie. 

Pozitia lui Cheloo fata de consumul de hasis sau marijuana este cunoscuta de foarte mult timp, iar vizita la Diicot pentru un cui pare acum sa aiba ramificatii mult mai adanci, Statul Roman fiind putin tolerant la consumul de substante halucinogene sau de stupefiante.

Este posibil ca un zelot de la Diicot sa se fi sesizat singurel si sa fi confundat fumatul cu vapatul. Este si asta o ipoteza. Sau, la fel de bine, cei care au condus investigatia sa fi confundat Olanda cu Romania, este si asta o ipoteza.

Un lucru este cert, Cheloo isi va lansa tigara electronica cu ulei de canabis in Olanda cu surle si trambite intr-un viitor apropiat.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button