PC&Consoles

După mai bine de un an, Dwarf Fortress primește un nou update

Nu vă lăsați păcăliți de interfața ASCII din Dwarf Fortress, sub grafica sa simplistă se află o gestionare complexă a coloniilor, a managementului de întreținerii a bazei și un joc de explorare și supraviețuire. Actualizările sale mereu impresionează prin funcțiile pe care le aduc.

Purtând numele de „artifact release”, această actualizare este prima din iulie anul trecut și marchează ultima modificare înainte de actualizarea Magic a jocului, care este mult mai așteptată. În interiorul jocului, jucătorii pot trimite echipe la locații unde au avut loc razii, de unde pot salva prizonieri și pot recupera artefacte. Ei vor avea mai mult control asupra animalelor de companie și a altor animale, iar unele hărți au fost de asemenea îmbunătățite.

Artifact update vine cu o serie de alte modificări, ajustări și adăugiri. Lista întreagă o puteți găsi aici. Cel mai interesant este faptul că jucătorii își pot asuma o identitate sub acoperire în modul Adventure.

Faceți acest lucru din meniul de conversație „k” (dacă deja vorbiți cu cineva, acesta va fi ascuns în „începeți o conversație nouă”.) Dacă alegeți să vă conectați identitatea la o civilizație, veți purta acele bagaje cu tine, mai ales când sunteți interogați de gărzile de goblini, deci va trebui să fiți prudenți. Pentru a dezactiva identitatea, reveniți la meniul „presupuneți o identitate” și alegeți opțiunea „x” „fără identitate”. De asemenea, puteți reutiliza identitățile existente din acest meniu. Persoanele în modul aventură care caută un artefact vor avea listat „comoara dispărută” printre problemele lor, iar apoi puteți întreba mai departe despre acest subiect.

Update-ul a fost deja lansat. Mai multe detalii pe site-ul oficial.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button