Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dupa furtuna rasare soarele? Grooveshark revine in forta cu un serviciu de radio online!

/
/
/
/
image

Grooveshark, o companie de care atarna pietre grele de la „moara” incalcarii copyright-ului, va lansa propriul seriviciu de radio pe internet in ianuarie 2015, informeaza Wall Street Journal

Filiala a companiei Escape Media Group, Grooveshark a promis ca viitoarea sa aplicatie – care se va numi Broadcasts – va respecta legislatia privind drepturile de autor. Ramane de vazut daca se va tine de cuvant si-si va spala pacatele de pana acum, dupa o serie de procese controversate in care a fost acuzata de distribuire de muzica fara licenta. De data aceasta, Grooveshark promite ca s-a cumintit si ca va lansa un post de radio online in conformitate cu legea. Incepand de luna viitoare, utilizatorii vor plati o taxa lunara de 99 de centi ca sa asculte muzica transmisa de Grooveshark si vor putea sa-si trimita unii altora mesaje text prin intermediul acestui serviciu. In plus, li se va oferi totodata posibilitatea de a accesa posturi de radio create de alti utilizatori si nu vor avea parte de enervanta publicitate.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar