MORE

Dupa ce a facut praf online Star Wars Battlefront, solistul Breaking Benjamin isi explica motivele

Star Wars Battlefront nu este un joc prea bine primit. Trebuie doar sa arunci o privire peste statisticile Metacritic, unde jocul a primit de la utilizatori un rating de 3.7, comparativ cu actualul 8.3 venit de la publicatiile de gaming. Este clar ca gamerii nu sunt foarte multumiti de ceea ce au livrat EA cu acest titlu, iar unul dintre acesti gameri este chiar solistul Breaking Benjamin. Care dupa ce a facut tandari jocul online, a acordat un interviu in care isi explica in detaliu motivele.

Benjamin Burnley nu este strain de lumea jocurilor, ba mai mult o melodie Breaking Benjamin si-a facut loc pe coloana sonora Halo 2, solistul fiind si el implicat in realizarea catorva jocuri, evident ca un guest star, printre care se numara Run Like Hell, WWE SmackDown! vs. Raw sau WWE Day of Reckoning. In concluzie nu este chiar un noob. Ba mai mult, se zvoneste ca in turneu, Burnley cere sa aiba in cabina un Xbox One, evident la un alt nivel si nu este singurul, existand si vedete din WWE de exemplu care au cerinte similare. 

Din pacate Burnley nu este cel mai mare fan Battlefront, postand pe instagram o fotografie cat se poate de descriptiva, in care isi anunta ura fata de ultimul joc Star Wars, ba chiar si faptul ca EA au incercat sa il motiveze financiar sa „vorbeasca frumos despre titlu”. Lucru care s-a si intamplat, dar nu intr-o maniera pozitiva. Star Wars Battlefront Disc

Din pacate pentru EA, valul de publicitate negativa nu s-a terrminat, solistul lovind in joc si in publisher ca intr-un cal mort cu ocazia unui nou interviu acordat postului de radio 94.3 WCYY, unde a detaliat experienta cu jocul si faptul ca este extrem de dezamagit de ceea ce au livrat publicului, adaugand si faptul ca: „Toate jocurile online sunt naspa intr-un moment sau altul”. Iar de aici lucrurile au inceput sa explodeze, sectiunea de comentarii a clipului fiind plina de incurajari si fineturi adresate cantaretului. Cum era treaba aia cu dreptul la opinie internet? Primul amendament la Americani si dreptul democratic sa ai o pozitie si o opinie?

Voi ce parere aveti? Bomba de joc sau chiar un titlu care isi merita banii? Asteptam parerea voastra. Promitem sa nu ne comportam „ca pe internet” daca ne-o oferiti.

Articole asemanatoare

Back to top button