MORE

Dupa Borderlands, Gearbox vine tare cu un shooter MOBA numit Battleborn!

Ori de cate ori se lanseaza un MOBA nou, toata lumea da ochii peste cap si ranjeste perfid la eventualitatea ca acesta va deveni repede urmatorul sicriu catre cimitirul jocurilor lipsite de succes. Totusi, Battleborn pare sa vrea un pic mai mult de la jucator, introducand cateva elemente noi in derularea jocului, precum… o poveste. Ceva care pana acum a lipsit cu desavarsire din acest gen.

Nu spun ca nu este distractiv sa cuceresti lain-ul fara prea multa poveste de fundal, pentru ca tot ce este in fata ta este un obstacol, dar, pana la urma, discutam despre un gen de joc care se bazeaza pe un singur lucru: Dungeon Heart-ul sau Nexusul inamic. Ala este punctul de interes.

Gearbox ofera o alternativa si o motivatie cu Battleborn, oferind jucatorului o campanie pe care o poate juca singur sau in cooperativ, online sau split screen. Stiti voi, ca in vremurile vechi, cand nu exista conexiune online. Old school! Plus ca aceste incursiuni in campania de singleplayer iti ofera posibilitatea sa aduni si niste loot mai bun, asa ca totul este de bine.

Pe langa asta, Battleborn propune si 25 de campioni sau personaje din care poti alege si ridica in nivel, in functie de preferintele tale, existand si un sistem de clase care ii diferentiaza. Sistemul de progresie este si el prezent, manifestandu-se intr-o forma mai putin conventionala. Personajele in momentul in care primesc un nivel, afecteaza personaje individuale, dar punctele de upgrade se pot distribui pe orice alt campion. Intreg acest sistem pare usor ciudat, dar in egala masura destul de interesant, asa incat acest redactor sa incerce un MOBA dupa multi ani. Asta dupa ce am avut numai fericiri cu League of Legends.

P.S. Battleborn are veleitati de shooter, probabil de-asta mi-a atras atentia.

Articole asemanatoare

Back to top button