PC&Consoles

Dupa achizitia Deep Silver, Volition scoate in final un joc nou

Dupa disparitia THQ si achizitia Volition de catre Deep Silver, viitorul studioului era incert, cu toate ca existau ceva proiecte in dezvoltare. Chiar si asa, dupa un Saints Row si DLC-urile vandute ca joc intreg, viitorul celor de la Volition in materie de dezvoltare era necunoscut, chiar sumbru. Volition Agents of Mayhem

Ei bine, din neant se pare, Volition si Deep Silver anunta un nou joc open-world numit Agents of Mayhem ce se petrece in universul Saints Row! 

Ideea pare destul de indrazneata incat s-ar putea sa prinda la gamerul contemporan. Mai ales ca se pare ca vor exista niste super-puteri si ceva fir narativ SF in care personajul negativ mai are putin si isi rasuceste mustata si rade ca un maniac. Este un joc care nu se ia in serios, la fel ca restul jocurilor din seria Saints Row.

Contextul pare destul de simplu, Agents of Mayhem punand jucatorul in mijlocul unei batalii intre baietii buni: M.A.Y.H.E.M. (the Multinational Agency for Hunting Evil Masterminds) si L.E.G.I.O.N. (the League of Gentlemen Intent on Obliterating Nations). Cu alte cuvinte trebuie sa ne asteptam la glume ieftine si un joc care se cam poate sa ne faca sa radem cu gura pana la urechi.

Conform Volition, jocul are 12 agenti  M.A.Y.H.E.M. din care jucatorul poate sa aleaga, in trailer-ul de mai jos fiind prezentati doar 3 dintre acestia si… evident, baiatul rau, care, dupa cum am spus, musteste de rautate. Baiat rau care se pare ca este singur, fiind doar unul dintre locotenentii L.E.G.I.O.N.

Jocul a fost confirmat pentru PC, cel mai probabil si pentru console, iar daca instinctul nu ne insala, s-ar putea sa vedem ceva elemente de hero shooter in acest nou titlu de la Volition. Ramane de vazut la E3-ul de anul acesta, unde Deep Silver a anuntat ca va face niste anunturi in legatura cu Agents of Mayhem.

[IGN]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button