PC&Consoles

După 20 de ani de producție, Grimoire va fi lansat luna viitoare

Știți cu toții poveștile despre cum Duke Nukem Forever a stat în producție 15 ani de zile, Half-Life 2 a stat vreo 6 ani de zile, iar lumea a stat să îl aștepte pe Stalker mult și bine. Dar există un joc în stare să le întreacă pe toate, Grimoire Heralds of the Winged Exemplar

Acest titlu s-a aflat în producție pentru aproape 20 de ani, fiind realizat în mare parte de un singur om, Cleve Blakemore. Pentru o mare parte din existența sa se credea că este vorba doar de vaporware, un joc inexistent sau care nu va fi lansat vreodată. Dar după ce varianta demonstrativă a fost lansată acum câțiva ani, părea evident că jocul chiar este pe drum, iar luna viitoare va sosi.

Grimoire va fi disponibil prin Steam în ziua de 29 mai, jocul fiind acceptat pe Steam Greenlight pe parcursul săptămânii trecute. Dacă nu sunteți la curent cu ce reprezintă Grimoire, vă puteți gândi la el ca la un succesor spiritual al seriei Wizardry, dar dus la extrem.

Jocul va avea peste 600 de ore de gameplay, sute de vrăji, zeci de clase rase și personaje, sute de hărți, peste o mie de obiecte și artefacte și destulă nostalgie cât să te țină lipit de calculator.

[Steam]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close