Gaming

Dupa 11 ani, Nexon anunta urmatorul joc Ghost in the Shell

In general, atunci cand esti extrem de aproape de o serie, iar aici ne referim la fanii infocati, tinzi sa astepti pana la sfarsitul zilelor pentru acel nou episod sau joc care portretizeaza personajele preferate. Asa si in cazul de astazi, in care Nexon a anuntat, dupa doar 11 ani un joc nou din seria Ghost In the Shell, numit Ghost in the Shell Online. 

Cunoscut si ca Ghost in the Shell: First Connection, titlul este un first persson shooter dezvoltat in Coreea de Sud de catre studioul Neople si evident publicat de Nexon. Iar pentru cei care nu s-au prins, Maiorul este prezenta in joc. Cei care au vazut seria vor intelege jocul de cuvinte, cine nu, Zon@ recomanda vizionarea serialului GiTS fara doar si poate, fiind unul din serialele animate de capatai in tot ceea ce inseamna Anime.

Jocul celor de la Nexon se anunta extrem de interesant, avand peste 5000 de metode da editat cyborg-ul pe care il controlezi, iar jucatorii vor putea sa imparta skiluri si abilitati cu aliatii, adaugand si un element strategic atunci cand te lupti cu inamici mai isteti.

Avem modalitati ce clocare (cloaking), camuflaj thermoptic si power armor, dar, pentru cei mai pasionati, acestia pot controla si mecha-uri gigante.

Jocul este atat PVP cat si PVE, astfel poti sa abordezi actiunea dupa cum iti este tie mai lejer, iar cei care doresc sa aplice pentru a participa la beta-ul inchis al titlului, dupa trailer-ul de mai jos exista un link unde se poate face asta.

[Nexon]

Articole asemanatoare

Back to top button