GamingPC&ConsolesTech&IT

După 10 ani, Flower sosește în sfârșit pe PC

Pentru unii poate a fost puțin supărător că Flower a fost atâta timp un titlu exclusiv pentru PlayStation 3. Mai ales dacă sunteți printre cei cărora le-a plăcut Flow, și chiar v-ați dorit să încercați o experiență mai profundă și mai sofisticată – dar nu până la punctul în care să trebuiască să cumpărați un PlayStation 3 pentru el.

Și, ținând că următorul joc produs de thatgamecompany, Journey, a fost, de asemenea, un titlu exclusiv pentru PS3, ar fi de înțeles dacă timp de un deceniu ați fost puțin mai ranchiunoși din acest motiv. Oricum, nimic nu mai contează acum, deoarece pentru a marca a zecea aniversare a jocului, acesta este acum disponibil pe Steam, GOG și pe Epic Games Store.

Flower este un joc simplu de explorare în care preluați controlul asupra vântului și îl îndrumați prin diverse peisaje luxuriante, afectându-le în mod diferit pe parcursul jocului. Este o experiență incredibil de personală și emoțională, care a făcut din Flower câștigătorul a numeroase premii când a fost nou, inclusiv „Best Independent Game Fueled by Dew” în Spike VGA 2009, „Best Indie Game” în Playboy 2009 și premiul de „Casual Game of the Year” de la Academia de Arte Interactive și Științe. În 2011, a fost selectat pentru a fi unul dintre cele 80 de jocuri prezentate în cadrul unei expoziții de jocuri video de la Smithsonian, iar doi ani mai târziu a fost adăugată colecției sale permanente.

Deci, este cu adevărat un joc foarte bun, dacă vă place acest gen de lucruri, iar acum nu aveți nevoie de un PS3 pentru al juca. Și în cazul în care nu ați aflat încă, Journey va sosi și el pe PC, dar fără a avea încă o dată de lansare certă.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button