Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

DuoScreen este un ecran secundar portabil pentru laptop

/
/
/
/
image

DuoScreen pare sa fie un gadget destul de necesar pentru o anumita tagma de gameri. Mai ales pentru streameri, care au nevoie de un al doilea ecran pentru a vedea chat-ul sau a interactiona cu programul de captura.

Asta nu inseamna ca aplicabilitatea este limitata doar la gaming. Un individ care foloseste laptop-ul pentru productivitate poate gasi multiple plusuri la un al doilea ecran, care nu cantareste mult si nici nu te incomodeaza la transport. Un panou de preview este mereu mereu binevenit. DuoScreen

Un PC are mai multe avantaje decat un laptop. Da, laptop-ul e portabil dar PC-ul este mai puternic, mai customizabil si mai ieftin. Probabil ca detinatorilor de laptop-uri…si atat, le-a pierit zambetul de pe buze. Ei bine, avem un anunt care ii va inveseli. Acel anunt se refera la existenta proiectului DuoScreen, ce consta in adaugarea unui ecran secundar la laptop-urile noastre. DuoScreen se va conecta prin USB la laptop. Rezolutia sa, din pacate, nu va fi 1920×1080, ci 1600×900, dar portabilitatea ecranului compenseaza acest aspect. DuoScreen a fost conceput pentru laptop-urile cu ecran de 15 inch. Pretul inca nu a fost dezvaluit.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar