GAMING

Vrei sa joci Dungeon Defenders 2 inainte de lansare pe PS4? Trabuie sa platesti pentru privilegiul acesta

Dungeon Defenders 2, cu toate ca a fost anunt ca un joc free to play pentru Playstation 4, Sony ofera sansa celor curios sa incerce jocul inainte de lansare. Asta incepand de saptamana viitoare, unde un astfel de curios poate arunca o privire peste joc, in stadiul sau pre-alfa cu tot cu bug-uri si alte probleme. Dar, pana la urma il incearca inainte de lansare.

Astfel, cei interesati de o achizitie timpurie, au la dispozitie trei pachete: unul de 15 dolari, de 25 de dolari si 75 de dolari, fiecare dintre aceste pachete aducand cumparatorului ceva bunuri in joc si alte elemente specifice unei astfel de promotie. Din pacate nu se specifica daca aceste bunuri vor ramane sau nu in joc dupa lansare sau daca nivelul personajelor se va reseta sau nu dupa lansarea oficiala a titlului, dar tindem sa credem ca a doua varianta, cea cu resetul nivelelor pare extrem de plauzibila, riscandu-se o debalansare a jocului.

Nu este prima data cand Playstation cocheteaza cu aceata idee, in iulie 2014 Adam Boyes, SECA VP, a declarat ca: „Nu dorim ca un potential cumparator sa achizitioneze un joc si sa aiba o experienta negativa in acesta, din acest motiv dorim sa ne ingrijim ca acest mediu sa fie cat mai atent gestionat”.

[Playstation Blog]

Related Articles

Back to top button
Close
Close