Gaming

Dungeon Defenders 2 intra in early access luna viitoare

Dungeon Defenders este unul dintre cele mai populare jocuri de pe Steam, stand in topul preferintelor jucatorilor destul de multa vreme, ba chiar reusind cateva luni sa stea in top 20 cele mai jucate jocuri de pe platforma digitala de distributie.

Intre timp am primit update-uri, o tona de DLC-uri, un pseudo add-on sau continuare, care de fapt era un remaster portat pe PC din perspectiva lui Dungeon Defenders Eternity, iar luna viitoare avem Dungeon Defenders 2. Continuarea promite să introducă o grămadă de noi caracteristici jocului co-op tower defence, producatorii dorind sa imbogateasca franciza si sa aduca jucatorii inapoi.

Astăzi, Trendy Entertainment a anunțat că jocul se va lansa pe 5 decembrie pe Steam Early Access. Faza este ca, în timp ce jocul este planificat pentru a fi în cele din urmă free-to-play, versiunea Early Access va va scoate din buzunar cel putin 30 de dolari (există si o opțiune de 70 dolari, cu o serie de bonusuri). Trendy descrie acest early-content ca „premium” în comunicatul de presă. De la free to play pana la un pret un pic peste un joc premium e cale lunga. Cu sau fara bonusuri!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button