PC&Consoles

Duke Nukem revine

Duke Nukem Forever a fost ceea ce s-ar putea numi „Un amalgam de tristețe și dezastru”, așa că pentru următoarea sa încercare de-a face un joc din această franciză, studioul Gearbox a decis să nu facă nimic propriu.

Pentru aniversarea a 20 de ani de când a fost lansat Duke Nukem 3D, Gearbox a dezvăluit Duke Nukem 3D World Tour, o nouă ediție a clasicului joc ce va fi lansată în ziua de 11 octombrie.

Această ediție include conținutul original, redat folosind un motor nou, care va permite redarea perspectivei corecte și include câteva funcții noi care fac jocul să arate mai bine. Dar cei care consideră asta un sacrilegiu pot juca în modul standard, tranziția între cele două fiind foarte simplă.

Pe partea audio veți avea parte de replici noi de la Duke, prin intermediul lui Jon St. John, și muzică nouă de la compozitorul lui DN3D, Lee Jackson. Mai există și un documentar despre dezvoltarea jocului.

Dar partea cea mai importantă este că această variantă va include o campanie compusă din 8 episoade care se întind prin lumea întreagă. Acesta este turul mondial la care face referire titlul. Episoadele acestea au fost realizate de Allen Blum, unul din creatorii seriei, și de către Richard Grey. Acesta este mai bine cunoscut sub numele de Levelord, creator al unora dintre cele mai grozave nivele care să fi fost vreodată prezente într-un joc video. Faptul că acum, în „era coridorului neîntrerupt pe post de nivel”, avem parte de 8 nivele noi făcute de Levelord ar fi motiv suficient să considerați Duke Nukem 3D World Tour.

Jocul va fi disponibil la prețul de aproximativ 20 de dolari pentru PC, PS4 și Xbox One.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button