GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Duel Masters Play’s anuntat pentru smartphone-uri

Daca sunteti la fel ca si mine, probabil ati jucat la un punct din viata voastra un meci de Duel Masters cu prietenii in fata blocului. Imi amintesc cu drag cum ne strangeam toti pustii din cartier, ne asezam pe o gura de canal incastrata in beton cu o patura sub noi si ne jucam toata ziua. Aveam pachete de carti speciale, fiecare stia un anumit stil de joc si premiul cel mare era sa pleci acasa cu satisfactia ca si astazi ti-ai invins prietenii cand l-ai invocat pe Bolmeteus in meci.

Cand am vazut ca a fost anuntat un joc Duel Masters pentru mobile, nu puteam decat sa fiu foarte incantat astfel Duel Masters Play’s poate fi unul dintre putinele jocuri care vor poposi in memoria telefonului meu chinezesc in viitorul mai mult sau mai putin indepartat.

Cu peste 350 de mii de turnee desfasurate si in jur de 6.5 miliarde de carti printate la nivel global, Duel Masters este unul dintre cele mai de succes jocuri de carti, iar varianta sa digitala pentru mobile vine cu turnee online la nivel national, constructie de pachete, customizarea caracterului (adica tu-ul din joc), un mod single-player si aparitii surpriza a unor duelisti legendari precum Shobu Kirifuda, Kyoshiro Kokujo si Hakuoh.

Pentru cei care vor sa se inscrie de pe acum pentru early acces, o puteti face pe site-un oficial. Inscrierile pentru closed beta sunt programate pentru finalul lui Octombrie. Un total de 10 mii de utilizatori vor fi inscrisi pe iOS, respectiv Android. Ne vedem pe campul de lupta!

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button