GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

DualSense are probleme de drifting la nivelul manetelor

Cea mai interesantă caracteristică introdusă de noul Playstation 5 este cu siguranță controller-ul DualSense. Acesta oferă o nouă experiență de gaming și reușește să aducă ceva cu adevărat nou într-o industrie ce pare că a stagnat. Și totuși, cel mai mare avantaj poate fi și călcâiul lui Ahile pentru noua generație de console de la Sony.

Utilizatorii au început să raporteze probleme cu noul DualSense, în sensul în care acesta manifestă fenomenul de „drifting” pe care l-am mai întâlnit la Nintendo Switch. Acesta se manifestă la nivelul manetelor și le face să transmită semnale eronate chiar și atunci când nu le atingi. Problema este că momentan doar câțiva utilizatori au primit un Playstation 5, astfel controllerele DualSense nu au fost nici prea mult utilizate, nici vândute în număr foarte mare. Și cu toate acestea deja sunt multe rapoarte pe internet legate de situație.

Din păcate problema nu are o rezolvare simplă și nu poți fixa un DualSense acasă. Partea bună este că drift-ul manetelor este acoperit de garanție, dar asta include să rămâi fără controller până când problema este rezolvată. Soluția cea mai elegantă ar fi includerea unei modalități prin care să poți seta o zonă moartă pentru manetele controllerului, astfel reparând măcar pentru o perioadă această problemă. Sau poate că problema este mică și o astfel de soluție ar putea s-o repare permanent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button