MOREȘtiri IT

Dropbox oferă acum mai mult spațiu la același preț

Dropbox își face abonamentele de stocare în cloud mai competitive pentru clienții plătitori, prin intermediul unor upgrade-uri majore de spațiu. Compania oferă acum până la 3TB de stocare în cloud, planurile existente fiind actualizate fără nicio taxă suplimentară.

Nivelurile iCloud de stocare variază în prezent de la planul gratuit de 5 GB până la planul competitiv de 2 TB care costă 9,99 dolari / lună, dar Apple nu a oferit încă o cale clienților să plătească pentru mai mult de 2 TB.

Pentru utilizatorii individuali, Dropbox oferă pentru prima dată propriul său plan de 2 TB – deși prețul nu e la fel de bun ca cel de la iCloud. Dropbox Professional își dublează limita de stocare de la 1 TB la 2 TB și își menține cota curentă de 16,58 dolari / lună; Dropbox Plus rămâne la 1 TB pentru 8,25 dolari / lună.

Pentru echipe, Dropbox Business Standard sare pentru prima dată de la 2 TB la 3 TB cu aceeași sumă de 12,50 dolari pentru un utilizator / lună. Compania oferă echipelor, de asemenea, un plan de stocare nelimitat, numit Business Advanced, care costă 20 dolari per utilizator / lună, dar este posibil ca unele echipe să se rezume la planul mai ieftin datorită terabyte-ului suplimentar oferit acum la același preț.

Oferta unei experiențe perfecte pentru toți clienții existenți, cu toate configurațiile contului lor unic, este de maximă importanță. Compania este foarte atentă în migrarea conturilor clienților existenți pentru a asigura tranziții ușoare pentru toți la noile planuri de 2/3 TB.

Puteți vedea o comparație între toate planurile de stocare contra cost ale lui Dropbox în link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button