MORE

Drona Typhoon H este disponibila acum in Romania

Televoice Group SRL anunta ca este acum importatorul exclusiv al dronei Typhoon H, dedicata entuziastilor.

Acest model de drona a fost prezentat pentru prima data la CES 2016 si are o serie de caracteristici care ar trebui sa atraga atentia celor care vor o unealta, nu o jucarie.

52a734f9-8183-4941-90be-c30c8d4df774

Typhoon H este propulsata de sase rotoare capabile sa se miste pe trei axe, iar soclul de montare pentru camera ofera libertate de rotatie pe 360 de grade. Camera in sine este de tipul CGO3+, capabila sa inregistreze video la o rezolutie de 4K si imagini statice la 12 megapixeli.

Drona Typhoon H poate fi controlata prin telecomanda de la sol sau poate adopta unul din mai multe moduri de pilotare automata, precum Point of Interest, Orbit Me, Curved Cable si Journey.

Viteza maxima a dronei este de 10 metri pe secunda, poate atinge o altitudine de 122 de metri si poate zbura pana la 25 de minute, gratie structurii sale usoare din fibra de carbon.

La nevoie, Typhoon H poate intra in Team Mode, o setare care va permite unei telecomenzi sa opereze zborul dronei, in timp ce alta se va ocupa de operarea echipamentului video de la bordul sau.

7c376997-f65c-4893-a372-3ec6d4c07cf7

Telecomanda ST 16 vine cu un ecran tactil de 7 inch capabil sa redea imagini la o rezolutie de 720p, si are o sumedenie de functii de control pentru drona.

Typhoon H va putea fi gasita in magazinele Flanco, Altex si E-Mag din luna aprilie la pretul de 1400 de euro, iar precomenzile sunt deja disponibile pe telecom-shop.ro

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button