Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Drona cu… metamfetamina a cazut sub povara propriei greutati!

/
/
/
/
image

Un aparat zburator de mici dimensiuni, adica o drona, s-a prabusit recent in parcarea unui supermarket din Mexic, nu departe de granita cu statul american California. Motivul coliziunii: greutatea prea mare pe care o transporta. Nu, nu furase o vaca. Asta-i din alt film. Transporta – ei, bine! – metamfetamina: 2,7 kilograme de meth impachetata si lipita cu banda adeziva, apoi amplasata pe „spinarea” unei „sarmane” drone.

Autoritatile au demarat o ancheta dupa prabusire, incercand sa afle cine a fost desteptul care a incarcat atat de mult acel micut aparat, cui ii era destinata marfa si de unde provenea ea. Sa fi fost traficantii de droguri? Judecand dupa cantitatea marfii, ar putea sa fie ei. Judecand dupa mijlocul de transport total neinspirat raportat la greutatea marfii, s-ar putea sa nu fie ei. Cu toate acestea, nu este prima data cand sunt gasite drone prabusite cu astfel de incarcatura. Politia americana sustine ca traficantii tin pasul cu tehnologia, ca sa poata trimite drogurile peste granita.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar