Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Drona care poate cara oameni primeste aprobare pentru testare

/
/
/
img

Pentru ca pana si cel mai ieftin elicopter costa cam 12 mii de dolari si necesita un talent de pilotare care nu este la indemana tuturor, exista acum o alternativa pentru cei care vor sa zboare prin oras in fiecare zi, o drona.

Compania EHang anunta ca a primit aprobare de la statul Nevada pentru a incepe testele unei drone comerciale capabile sa care pasageri. Modelul respectiv este EHang 184, numit in varianta sa publica Ghost Drone. Acest aparat de zbor autonom poate cara o persoana la o viteza de 96 de kilometri la ora, timp de 23 de minute, asa ca nu este tocmai facuta pentru calatorii pe distante mari, dar pentru transport urban ar fi o solutie acceptabila.

Inainte ca Ghost Drone sa ajunga la indemana publicului larg, va trebui sa treaca printr-un numar mare de verificari si certificari de la asociatia federala de zbor. Cand se va dovedi a fi o metoda de transport sigura, ar putea sosi pe piata, implinind visul tuturor celor care visau sa aiba masini zburatoare autonome, ca la serialul cu familia Jetsons.

[Ars Technica]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar