PC

Driver nou Nvidia pentru Battlefront II, Injustice 2 și Destiny 2

Un nou driver GeForce Game Ready este disponibil pentru proprietarii de plăci video Nvidia. Versiunea 388.31 nu numai că adaugă suport pentru Star Wars Battlefront II și Injustice 2, dar îmbunătățește și performanța pentru cei care joacă Destiny 2 pe PC.

Conform spuselor Nvidia, cei care joacă Destiny 2 la 1440p și 4K cu setările pe maxim vor vedea îmbunătățiri vizibile, mai ales când vine vorba de numărul mediu de cadre pe secundă. Aceste rezultate au fost obținute pe sistemul de testare al companiei, care este echipat cu un procesor Intel Core i7-7820X (Skylake, 3.6GHz) și o placă video din seria 10. De exemplu, un GTX 1060 la 1440p a avut o medie de 42,8 cadre pe secundă (fps). Cu acest nou driver, Nvidia a spus că a sărit la 59,3 fps. Dacă utilizați noul GTX 1070 Ti pentru a vă juca pe 4K, probabil că vă situați undeva pe la 35,2 fps cu vechiul software. După ce descărcați driverul nou, ar trebui să vedeți saltul mediu de cadre la 51,3 fps. Pentru rezultatele complete, puteți să verificați site-ul Nvidia.

Alte caracteristici ale driver-ului includ profiluri SLI noi pentru Star Wars Battlefront II și EVE: Valkyrie – Warzone.

Driver-ul mai rezolvă și alte câteva probleme. De exemplu, nu ar trebui să mai vedeți fenomenul de „micro-stuttering” în jocuri în timp ce utilizați un instrument de monitorizare al plăcii video pentru a analiza puterea sa grafică. Cu toate acestea, există încă unele probleme care sunt predominante pe Windows 10, cum ar fi o blocare a sistemului atunci când PC-ul rulează Star Wars Battlefront II pe DirectX 12.

Driver-ul poate fi acum descărcat prin GeForce Experience sau de pe pagina Nvidia. În link-ul de mai jos puteți arunca o privire pe toate noutățile cu care vine la pachet.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button