GamingPC&ConsolesTech&IT

Driveclub rămâne fără servere

Fanii jocurilor de curse au primit zilele acestea o veste nefericită, mai ales cei de pe platforma Playstation 4. Sony anunță că Driveclub va rămâne fără servere. Însă nu azi, nu mâine, ci anul viitor, așa că aveți la dispoziție până în anul 2020 să vă întreceți în curse fie în jocul de bază, fie în varianta sa VR, fie ediția cu motociclete.

Driveclub a fost lansat cu 5 ani în urmă, fiind la acea dată foarte impresionant din punct de vedere grafic, reușind să evidențieze puterea hardware-ului generației noi de console. Din păcate, în perioada lansării jocul a tot avut probleme de conectivitate, iar varianta gratuită ce trebuia să fie lansată simultan cu cea plătită a sosit cu câteva luni prea târziu.

Partea importantă la închiderea acestor servere este că nu va fi însoțită de imposibilitatea de a mai juca Driveclub. Pur și simplu nu veți avea acces la componenta sa de multiplayer sau orice altfel de funcționalitate on-line. Jocul în sine încă va mai putea fi butonat off-line. Trebuie să subliniez asta, pentru că în ultima vreme tot tind să fie închise servere pentru jocuri care apoi devin complet inaccesibile, indiferent dacă erau gratuite sau nu. Driveclub încă va mai avea un viitor, cu sau fără servere.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button