Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Driveclub devine Hardcore in februarie

/
/
/

Crezi ca esti hardcore? Eh, daca joci Driveclub nu ai fost pana acum. Evolution Studios anunta ca de luna viitoare va lansa un nou update pentru jocul curse care ba trebuia sa fie gratuit pe PS Plus, ba a fost, ba nu mai este.

Acest update este menit sa adauge un nou mod de joc, unul numit Hardcore, care va spori nivelul de dificultate prin oferirea optiunii de-a dezactiva anumite elemente de asistenta. Spre exemplu, se va putea dezactiva controlul de tractiune si cel de stabilitate. Lucruri fara de care va fi cam dificil sa pilotezi o masina capabila sa depaseasca 200 de kilometri la ora. Atunci cand vitezele trec de 300, e ploaie, va puteti astepta la accidente garantate, in special daca folosit un banal gamepad pentru control, si nu un volan specializat.

Detalii complete despre ce va mai aduce acest update nu sunt deocamdata disponibile. Dintr-un anunt anterior, se stie ca noul patch va adauga si continut nou, pe langa modul de joc Hardcore, care va include o masina noua, filtre aditionale pentru modul fotografic si trofee noi.

Informatii suplimentare vor fi cu siguranta disponibile atunci cand ne apropiem mai mult de lansarea acestui update nou pentru Driveclub.

[Gamezone]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar