PC&Consoles

DreamHack și HyperX încheie un parteneriat pentru competițiile DreamHack Summer și Atlanta Rocket League Championship

București, România – 9 iunie 2017 – HyperX anunță astăzi colaborarea pe segmentul perifericelor cu DreamHack pentru competițiile DreamHack Summer și Atlanta Rocket League Championship.

Cu un portofoliu larg de componente de top pe diferite segmente, precum module de memorie, SSD-uri, drive-uri USB Flash și căști, tastaturi și mouse-uri, produsele HyperX sunt create în linie cu nevoile gamerilor profesioniști, pentru a le oferi acestora un avantaj competitiv.

La DreamHack vor participa jucători de top de Rocket League atât în competiția europeană, cât și în cea nord-americană, oferindu-le gamerilor de toate nivelurile ocazia să își testeze abilitățile împotriva celor mai buni jucători din lume.

Fiecare eveniment dispune de un fond de premiere de 50.000 dolari și o structură de turneu open, ceea ce le permite echipelor din întreaga lume să concureze în condiții egale. Competițiile reunesc atât echipe noi, cât și cu experiență, oferindu-le fanilor o platformă pentru a urmări dueluri spectaculoase.

DreamHack Summer se va desfășura în perioara 17 – 19 iunie în Jönköping, Suedia, iar DreamHack Atlanta va avea loc între 21 – 23 iulie în Atlanta, Georgia. Competițiile DreamHack sprijinite de HyperX au fost marcate de o serie de momente memorabile de-a lungul istoriei eSports, iar acum a venit momentul jocului Rocket League să fie în lumina reflectoarelor. HyperX va fi prezent la ambele competiții, iar fanii vor putea testa produsele la standul HyperX.

De asemenea, fanii gaming-ului vor putea urmări turneele în direct, accesând twitch.tv/dreamhackrocketleague.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button