MORE

Dreamhack Bucharest 2015 s-a incheiat Duminica trecuta

Dreamhack Bucharest 2015 a incheiat Duminica cea de-a cincea editie de cand se desfasoara in Romania. Dreamhack este cel mai mare turneu de jocuri electronice din lume, si evident, si de la noi. In cele trei zile de competitii au fost prezenti peste 25.000 de spectatori, iar evenimentul s-a desfasurat asa cum ne-am obisnuit la Sala Polivalenta.

Premiile totale au depasit suma de 250 de mii de dolari, iar jocurile principale au fost CS GO, Dota 2, Heroes Of the Storm si Hearthsone. Campionatul de CS GO a fost castigat de echipa Team SoloMid, venita din Danemarca, iar premiul castigat a fost in valoare de 45.000 de dolari. Acestia au castigat meciul impotriva celor de la NiP, stricand probabil planurile acelora care au pariat pe CSgoLounge.

Un alt joc care a atras multa lume a fost evident Dota 2, unde pe marea scena au urcat echipele Invictus si Vici Gaming. Vici Gaming a castigat campionatul fara batai de cap, invangandu-i cu un scor de 3 -1 pe cei de la Invictus. Campionatul de Heros of the Storm a fost castigat de catre Team Liquid.

Campionul de la Hearthsone este Stanislav Cifka din Cehia, care a si castigat nu mai putin de 10.000 de dolari! Pe langa mariile competiti au fost si unele mai mici, organizate de catre sponsorii Dreamhack, unde vizitatorii au putut participa la minicampionate de Hearthstone, LoL si Minecraft. Anul acesta, in premiera, Dreamhack va avea loc si la Cluj in perioada 31 octombrie – 1 noiembrie.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button