MORE

Dragon’s Dogma vine pe PC pe data de 15 ianuarie

Daca esti fan RPG-uri, in special variatiile japoneze ale acestui gen, atunci Dragon’s Dogma este unul dintre cele mai asteptate jocuri. Acesta a fost lansat pe console initial, intr-un final facandu-si drum si pe PC, dupa lupte seculare si promisiuni neîndeplinite.

Varianta de PC a jocului vine totusi cu ceva imbunatatiri, una dintre acestea fiind un update substantial grafic, suport pentru Steam Achievements, update al controlului si tot continutul inclus in DLC-ul Dark Arisen, fiind un pachet cat se poate de complet din acest punct de vedere.

Daca pana acum Capcom au fost destul de secretosi cand vine vorba de data de lansare a jocului, totusi, conform Capcom Germania jocul urmeaza sa ajunga pe Steam pe data de 15 ianuarie si va avea un pret de 29.99 €.

Capcom au promis o experienta mult superioara cu ceea ce au oferit initial, imaginile de mai sus indica acest lucru si este cam prima data cand dam crezare acestui publisher.

Bine, trebuie amintit si faptul ca Dragon’s Dogma este un joc neasteptat de popular pentru Capcom, acesta atingand cote de vanzare destul de mari, depasind chiar estimarile initiale de un milion de copii vandute, fiind cam pe aceasi treapta cu un alt titlu celebru patronat de Capcom, si anume Street Fighter!

[Capcom Germania]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close