Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Dragon’s Dogma anunțat pentru PC

/
/
/
img

Dragon’s Dogma a fost lansat pentru Playstation 3 și Xbox 360 în anul 2012, iar de atunci, publicul s-a tot întrebat când va sosi și pe PC. Răspunsul a venit acum de la Capcom și sună cam așa: Ianuarie 2016.

Chiar dacă vine cu aproape patru anu întârziere, Dragon’s Dogma va fi disponibil într-o variantă îmbunătățită pentru PC. Jocul dispunand de o grafică mai detaliată pentru rezoluții mai mari, precum și suport pentru metode de control multiple. Sau mai simplu, ofera posibilitatea de a juca atat cu un mouse si o tastatura, dar si cu un controller.

Varianta nouă a lui Dragon’s Dogma va include singurul său expansion, Dark Arisen, la un preț de numai 30 de euro, și va avea integrare deplină in funcțiile platformei Steam. Asta ar include achievements, trading cards, dar mai important, Steam se va ocupa de componenta multiplayer al jocului.

Aspectul care a definit Dragon’s Dogma de restul titlurilor de acest gen, era modul în care jocul aborda ideea de multiplayer. În loc să permită utilizatorilor să lupte cot la cot împotriva monștrilor gigantici care terorizau ținutul, își puteau închiria aghiotanții.

NPC-urile recrutate pe parcursul lui Dragon’s Dogma pot fi angajate temporar si de alți jucători, astfel existand un ecosistem simbiotic intre participantii la gameplay. Orice fel de experiență acumulează un NPC în acest mod se va păstra atunci când revine la proprietarul inițial, alături de un cadou din partea celuilalt jucător care a imprumutat NPC-ul tau.

Având în vedere că Dragon’s Dogma nu este doar portat pentru PC, ci și actualizat, există suspiciunea că acesta ar fi un pas premergător pentru relansarea jocului pentru Playstation 4 și Xbox One.

[Capcom]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar