PC&Consoles

Dragon Ball Xenoverse 2 primeste un nou trailer

Dragon Ball Xenoverse nu doar ca a fost un succes comercial, Bandai Namco punand pe picioare o continuare, dar a reusit sa introduca in serie o noua metoda de a interactiona cu jocul si povestea Dragon Ball, cu toate ca se joaca putin cu ceea ce este canonic si ceea ce nu este.

Chiar si asa, Bandai Namco tocmai au facut public un nou trailer pentru Dragon Ball Xenoverse 2 care arata mai multe despre joc si din ceea ce urmeaza sa ne ofere gameplay-ul acestuia. Mai mult, aduce in prim plan si noile personaje pe care jucatorii vor urma sa le intalneasca in joc. 

Noul trail, ce se afla un pic mai jos, ne arata noi informatii despre hub-ul multiplayer, care se pare ca este de sapte ori mai mare decat jocul precedent, oferind un spatiu mult mai mare pentru mult mai multi jucatori.

https://youtu.be/ULUtf4FT-bM

Dragon Ball Xenoverse urmeaza sa fie lansat pe data de 28 octombrie in Europa, iar Bandai Namco se pare ca pana atunci mai au cateva surprize pregatite pentru posibilii cumparatori ai jocului. Despre ce anume este vorba, inca nu stim, dar putem specula cateva aditii imperative. Precum abilitatea de a folosi Fusion, Beam Struggles, o mecanica extrem de indragita de comunitate, clase pentru Androizi, Dragon si mai ales, clase cu abilitati unice… asa… pentru a diversifica gameplay-ul si mai mult si de a nu obliga jucatorii sa aleaga aceasi si aceasi combinatie.

[Bandai Namco Japan]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button