MORE

Dragon Ball primeste prima serie animata TV dupa 18 ani!

Stim, suntem un site de tech si gaming, dar asta este o stire pe care pur si simplu nu o puteam rata. Faptul ca Dragon Ball primeste prima serie TV dupa 18 ani este una dintre cele mai bune stiri pentru nostalgicii care stateau pe vremuri la ora 2 pe TVR sau pe canalele de televiziune din Italia pentru a urmari aventurile lui Goku.

Dupa dezastrul numit Dragon Ball GT, serial animat care avea in comun cu munca lui Akira Toriyama la primele doua partii ale serialului doar numele, creatorul nefiind asociat cu ultima incarnare a serialului animat, acesta se intoarce la carma popularului anime.

Mai mult, cu intoarcerea lui Toriyama, intreg Dragon Ball GT-ul este posibil sa fie declarat non-canonic, astfel incat Super Saiyan 4 sa nu mai existe, fiind inlocuit de o noua transformare a lui Goku. Pe de alta parte Super Saiyan 4 este singurul lucru pe care fanii il plac din Dragon Ball GT, asa ca exista sanse ca acesta sa ramana canon, in timp ce restul evenimentelor sa fie scoase din istoria serialului.

Doua lucruri sunt totusi certe. Primul este ca noul serial se va numii Dragon Ball Chou – (Hyper Dragon Ball si al doilea este ca povestea incepe imediat dupa terminarea lui Dragon Ball Z, adica imediat dupa ce Goku il infrange pe Majin Bu.

Dar de departe cea mai mare stire, este ca serialul incepe din iulie anul acesta! Cu alte cuvinte, este foarte posibil ca subsemnatul sa faca recenzii saptamanale le cele mai noi episoade Hyper Dragon Ball. Voi ce spuneti? O idee buna? Sa tin pasul saptamana de saptamana cu serialul si sa il critic, asa cum o fac cu jocurile? Astept feedback-ul vostru in sectiunea de comentarii. In functie de acestea voi lua o decizie!

Articole asemanatoare

Back to top button