PC&Consoles

Dragon Ball FighterZ va fi lansat în ianuarie

Am o veste foarte bună pentru fanii seriei de desene animate Dragon Ball. Jocul de lupte creat de Ark Systems va fi disponibil din luna ianuarie.

Dragon Ball FighterZ este creat de aceeași oameni care ne-au minunat ani de zile la rând cu seriile Guilty Gear și BlazBlue. Lumea întreagă va avea ocazia să se bucure de joc în ziua de 26 ianuarie. Atunci va fi disponibil pentru PC, pentru Xbox One și pentru Playstation 4.

Dragon Ball FighterZ este un joc ce se folosește de grafică 3D, însă are un gameplay ferm încadrat în tărâmul bidimensional, unde Ark Systems a reușit să creeze până acum printre cele mai grozave jocuri de luptă făcute vreodată. Așa că sunt șanse destul de bune ca rezultatul final să fie un produs de calitate.

Jocul va include un număr destul de mare de personaje din istoria seriei, mergând de la primul sezon din Dragon Ball Z până la seria cea nouă, Dragon Ball Super. Desigur, nu toate vor fi disponibile din start, urmând să fie adăugate câteva prin DLC pe parcursul următoarelor luni.

Dacă nu mai știți siguri cum arăta jocul, aruncați o privire mai jos. Este foarte fidel materialului de origine.

 

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button