GamingRSS PaginaDeMedia

Dragon Age 4 va fi lansat doar pe PC și pe consolele current-gen

Următorul capitol din epopeea creată de BioWare nu pare că-și va face loc și pe hardware-ul generației trecute. Dragon Age 4 va ocoli PlayStation 4 și Xbox One, preferând să le ofere posesorilor de PC, PS5 și Xbox Series X/S ocazia de a degusta un RPG pur-sânge.

Vestea a fost împărțită de cineva pe Twitter, după ce profilul de LinkedIn al unui fost dezvoltator din cadrul BioWare listează respectiva decizie. Jeff Grubb de la GamesBeat a confirmat la rândul său acest lucru. Pentru unii este o mică-mare dezamăgire, dar raționamentul EA din spatele deciziei pare a fi destul de simplu; Dragon Age 4 se află la ani-lumină distanță de lansare, adică timp suficient pentru ca tot mai mulți doritori să-și poată aduce în case una din noile console.

Dragon Age 4 începe să miște cât de curând

Teoretic, această fereastră s-ar închide pe undeva pe la mijlocul lui 2023, dacă ne luăm după cele spuse în 2019 de către EA. Asta ar însemna și că în următoarele luni am putea avea parte de primele campanii de marketing ale jocului, adică teasere, trailere și imagini timpurii.

Dragon Age 4

Cât despre joc în sine, Dragon Age 4 ar urma să se concentreze în exclusivitate pe componenta single-player, așa cum ne-am obișnuit încă din anii de glorie ai RPG-urilor consacrate. Detaliile narative sunt încă învăluite în mister, dar mă aștept ca BioWare să contureze o poveste interesantă și cel puțin la fel de complexă ca cea din primul joc al seriei (și, într-o oarecare măsură, și Inquisition).

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button