Gaming

Dragon Age 4 va fi cadoul de Crăciun pe 2023 din partea BioWare

...în teorie

S-au scurs vreo patru ani de la primul anunț făcut de EA și BioWare despre continuarea unei serii RPG foarte bune. De atunci, comunitatea nu a avut parte de prea multe detalii, excepție făcând câteva mici teasere. Dar salvarea vine de la cunoscutul Jeff Grubb, care vine cu vești îmbucurătoare.

Potrivit surselor, dezvoltarea lui Dragon Age 4 a progresat foarte frumos. Majoritatea obiectivelor au fost atinse la timp, iar milestone-urile curente confirmă faptul că jocul se încadrează în fereastra de lansare intuită în trecut de către leakeri. Se pare că jocul are mari șanse să vadă lumina zilei în vreo 18 luni de acum încolo, adică îl vom primi sub bradul de Crăciun de anul viitor.

Dragon Age 4 s-a lovit de obstacolul propriei ambiții

La fel ca alte jocuri îndelung așteptate, și dezvoltarea lui Dragon Age 4 s-a lovit de mai multe obstacole. EA nu a confirmat oficial orarul privind dezvoltarea noului titlu din serie, dar se știe că BioWare a început să lucreze la acesta încă din 2015. Pe atunci, versiunea purta numele de cod Joplin, dar a fost anulată în 2018, când dezvoltatorul canadian a făcut puțină curățenie prin departament, urmând ca versiunea oficială să intre în producție la scurt timp după.

Cât despre joc în sine, Dragon Age 4 ar urma să se concentreze exclusiv pe componenta single-player, așa cum ne-am obișnuit încă din anii de glorie ai RPG-urilor consacrate. Detaliile narative sunt încă învăluite în mister, dar mă aștept ca BioWare să contureze o poveste interesantă și cel puțin la fel de complexă ca cea din primul joc al seriei (și, într-o oarecare măsură, și Inquisition).

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button