GamingMobileTech&IT

Dr. Mario World va fi lansat pe iOS și Android luna viitoare

Nintendo a anunțat recent că Dr. Mario World se va lansa pe iOS și Android în data de 10 iulie. Jocul a fost anunțat pentru prima dată în ianuarie, iar cei de la Nintendo au afirmat că jocul de tip puzzle de acțiune va fi lansat la nivel mondial în vara anului 2019.

Dr. Mario World pentru telefoanele mobile are la bază varianta jocului Dr. Mario din 1990 și permite jucătorilor să potrivească diferite capsule colorate cu viruși și să îi urmărească cum dispar.

  • Combinați capsulele cu viruși și urmăriți-i cum dispar! Pur și simplu potriviți trei obiecte de aceeași culoare vertical sau orizontal pentru a îi șterge.
  • Din fericire, dr. Mario și prietenii au abilități de distrus viruși, și puteți folosi jumătățile de capsule rămase pentru a elimina în mod strategic virușii mai periculoși.
  • Nu vă grăbiți, deoarece fiecare configurație necontrolată a virușilor trebuie eliminată utilizând un număr limitat de capsule. Păstrați-vă calmul pentru a vă planifica strategia și veți elibera lumea doctorului Mario de viruși în cel mai scurt timp!

Există o componentă socială și pentru jocul Dr. Mario World. Puteți să trimiteți și să primiți inimi care vă încarcă energia, precum și să jucați meciuri unu-la-unu cu alți jucători și să urcați în clasamentul on-line prin intermediul acestor victorii.

Puteți să vă pre-înregistrați pentru Dr. Mario World pe App Store și Play Store astăzi. Jocul poate fi descărcat gratuit cu achiziții opționale in-app. Cei de la Nintendo subliniază faptul că este nevoie de acces permanent la internet, ceea ce înseamnă că nu puteți juca Dr. Mario World în timp ce sunteți offline. Pe lângă versiunea sa de Android, jocul este proiectat atât pentru iPhone, cât și pentru iPad.

Puteți afla mai multe despre Dr. Mario World pe site-ul Nintendo și, de asemenea, puteți viziona un videoclip promo mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button