GamingRSS PaginaDeMedia

Dr Disrespect isi reia sesiunile de livestreaming pe YouTube!

Sunt sigur ca sunt multi fani ai streamurilor printre voi si cu siguranta stiti despre Dr Disrespect. Unul dintre cei mai de succes streameri de pe Twitch pur si simplu a disparut de pe platforma. Acesta a spus ca nu a aflat inca motivul din spatele banului. Dar streamerul preferat al multora nu dispare din peisaj; acesta tocmai a anuntat o revenire pe YouTube. In acest fel, platforma de livestream de la Google se va bucura de un boom de vizualizari.

Guy „Dr Disrespect” Beahm a vorbit despre excluderea sa de pe Twitch. Aceasta pare cu atat mai ciudata cu cat streamerul semnase un nou contract cu platforma de curand. Nu se stie care a fost marul discordiei, dar unii sunt de parere ca Twitch doar incearca sa se descotoroseasca de creatorii vazuti drept „problematici”. Acestia nu inteleg insa ca aceasta atitudine este parte din personajul jucat de Beahm.

La scurt timp dupa ban, Dr Disrespect spunea ca va reveni in actiune, dar pe alta platforma. Multi au zis inca de la inceput ca YouTube va fi platforma care il va gazdui, insa nu existau dovezi. Intre timp, au inceput sa apara, astfel pe pagina sa de YouTube a aparut butonul de Join. Ba mai mult de atat, acesta a pornit un stream place-holder urmand ca maine sa gazduiasca primul stream pe YouTube.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button