TECH

Download Google Play Store 5.5.9.apk

Google Play este aplicatia care permite utilizatorilor de terminale cu Android sa descarce aplicatii noi, carti, filme, melodii si jocuri. De multe ori Google Play Store nu este actualizat constant la toti utilizatorii, dar cei care doresc pot sa faca actualizarea manual instaland fisierul .apk.

[dt_button size=”medium” style=”default” animation=”none” color_mode=”default” icon=”” icon_align=”left” color=”” link=”http://www76.zippyshare.com/d/Zq8f6xKE/313921/com.android.vending-5.5.9-80350900-minAPI9.apk” target_blank=”true”]Download Google Play Store 5.5.9.apk[/dt_button]

pgoogle play store 5.5.9

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button