TECH

Download Galaxy Defense 1.0.7.apk MOD

Galaxy Defense este un joc de tipul tower defense, care are peste 80 de nivele. Modul ofera diamante si aur nelimitat, si nu este necesar ca dispozitivul sa fie root-at.

[dt_button size=”medium” style=”default” animation=”none” color_mode=”default” icon=”” icon_align=”left” color=”” link=”http://www36.zippyshare.com/d/74358546/409209/Galaxy.Defense.v.1.0.7_mod.apk” target_blank=”true”]Download Galaxy Defense 1.0.7.apk MOD[/dt_button]

Mystic droid army invaded our planet. As a commander, you need to hold the last line of defense. Now, all forces are waiting for your orders! Place towers in perfect defense formation and let’s swipe them out!

> Raid in the Galaxy! Fight the Droids Force!
> 36 power-ups —- build your own army!
> From earth to deep space —- 80+ challenges to go!
> Machine gun, Cannon, Laser, Rocket —- On your mark!
> Spider mine, Power chip, Death impulse —- Air raid, EMP, Shield, and more!
> Ultra high quality graphics & gorgeous Sounds!

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button