GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Downfall expansionul gratuit al lui Absolver, este acum disponibil

Jocul de lupte în multiplayer, Absolver, tocmai a primit un nou expansion numit Downfall. Și e gratuit!

Lansarea actuală a avut loc acum 2 zile. A fost însoțită de trailerul de lansare de mai jos, prezentând noile caracteristici, pe lângă suficient conținut video cu artiști marțiali mascați, care se căsăpesc unii pe alții.

Cel mai important dintre adăugirile lui Downfall este modul său nou de joc, care prezintă jucători coborând într-un nou mediu numit Adalian Mines. Aici trebuie să lupți cu un Bad Fighting Man numit Arcell și cu legiunea sa de Prospects corupți.

Spre deosebire de lumea jocului de bază, minele sunt generate procedural, în ideea că jucătorii vor efectua mai multe runde pentru a colecta moneda jocului Gleam și, în cele din urmă, vor deveni suficient de puternici pentru a se confrunta cu Arcell însuși. Acest lucru se poate face fie solo, fie cooperativ, dacă aveți prieteni care se bucură, de asemenea, de loviturile virtuale cu pumnii și picioarele.

Între timp, Downfall adaugă un nou stil de luptă numit Faejin, bazat pe Jeet Kune Do, arta marțială dezvoltată de Bruce Lee. Sloclap a precizat în postarea anunțului lui Downfall:

Faejin Combat Style combină apărarea și ofensiva cu lovituri puternice și fluiditate. Noua abordare este un stil complex pentru Absolverii cu experiență, cu diferite abilități defensive care depind atât de input, cât și de stances. Faejin va avea 26 de atacuri pentru cei care folosesc mâinile goale și mănuși, împreună cu 15 atacuri de sabie.

Alte caracteristici noi includ School Challenges, care permite jucătorilor care au ajuns la rangul Disciple să se intre în dueluri specifice, și șase seturi complete de echipament nou.

Acestea fiind spuse, Downfall pare a fi un plus substanțial la jocul original. Una dintre problemele principale cu Absolver a fost lumea sa mică și limitată, așa că includerea provocărilor procedurale este o modalitate inteligentă de a extinde atât domeniul jocului, cât și oportunitățile de a experimenta noi stiluri de luptă. De asemenea, este complet gratuit, ceea ce ajută. Puteți citi lista completă de schimbări aici.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button