MORE

DoubleTake iti permite sa filmezi cu doua camere de iPhone in acelasi timp

Filmic va lansa in scurt timp DoubleTake: o aplicatie care iti permite sa creezi videoclipuri folosind doua camere ale aceluiasi dispozitiv, in acelasi timp. Initial am vazut aceasta aplicatie in Septembrie, in cadrul prezentarii lui iPhone 11, dar de atunci n-am mai auzit mare lucru despre ea.

DoubleTake iti permite sa inregistrezi cu doua camere in acelasi timp, astfel poti crea videoclipuri picture-in-picture sau chiar split-screen. Ca exemplu, atunci cand vorbesti cu cineva pe Facebook Messenger sau Whatsapp Video Call si poti vedea atat persoana cu care vorbesti, cat si propria imagine pe acelasi ecran. Aplicatia este foarte usor de folosit, astfel vei alege camerele pe care vrei sa le folosesti, framerate-ul la care vrei sa filmezi (1080p / 24, 25 sau 30 FPS) si aranjamentul camerelor.

Filmic DoubleTake
*imagine realizata de The Verge

Cea mai practica metoda de a folosi DoubleTake este in modul Split-Screen. Acesta imparte ecranul in doua avand o camera in stanga si una in dreapta. Acest mod se poate dovedi foarte util intr-un interviu spre exemplu, unde atat cel care pune intrebarile, cat si cel care raspunde vor fi inregistrati in acelasi timp si vor fi afisati unul langa celalalt.

PiP (Picture-in-Picture) pe de alta parte aminteste mai mult de streaming-ul de gaming, unde actiunea este pe tot ecranul iar o zona mai mica a celui care se joaca este plasata intr-un colt. DoubleTake mai ofera inca un mod numit Discreet. Chiar daca este asemanator cu modul PiP si una dintre inregistrari apare mica intr-un colt, aplicatia va exporta doua fisiere cu aspect 16:9. Acest mod poate fi foarte util pentru cineva care vrea sa inregistreze un eveniment sa spunem si are nevoie atat de cadre largi cat si de un cadru mai apropiat care sa se concentreze pe subiect.

DoubleTake este disponibila in App Store pentru toate dispozitivele ce ruleaza iOS 13, insa inregistrarea cu doua camere este suportata doar de ultimele doua generatii de iPhone (X si 11).

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button