GAMING

Double Fine anunță Headlander

Headlander este noul titlu al studioului Double Fine, ce anterior ne-a adus titluri precum Psychonauts și Broken age, cel care a început mania Kickstarter ce a permis realizarea unui număr mare de jocuri excelente și câteva dezastre.

În Headlander vei lua rolul ultimei rămășițe a rasei umane, sub forma unui cap detașat de corp, în stil Futurama, care încearcă să afle de ce au dispărut restul oamenilor și ce poate face pentru a inversa procesul. Acțiunea este plasată într-un mediu retro-futurist inspirat de stilul grafic al SF-ului din anii ’70, plin cu roboți ce nu vor fi prea bucuroși să vadă o căpățână plutitoare de om plimbându-se de colo colo.

Jocul va lua forma unui platformer, însemnând că deși controlezi un cap cu o rachetă atașată de el, va trebui să sari peste obstacole. Cum exact faci asta? Prin preluarea controlului asupra corpurilor inamicilor. Poate fi vorba de roboți umanoizi, roboți patrupezi, roboți agili, roboți rezistenți sau doar foarte bine înarmați.

Luptele nu sunt o parte foarte mare din Headlander, în ciuda a ceea ce indică acest trailer, jocul fiind concentrat mai mult pe puzzle-uri, sărituri și umorul tipic al lui Tim Schafer.

Headlander va fi lansat anul viitor și are un publisher, Adult Swim. Ca urmare, nu se va folosi finanțare publică sau Early Access, sperăm. Nu de alta, dar ultima oară când Double Fine a apleat la Early Access, a lăsat foarte mulți fani cu buza umflată, prin intermediul jocului Spacebase DF-9.

[PC Gamer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close