MORE

Doua personaje anuntate pentru Mortal Kombat X

Noul Mortal Kombat X este dupa colt. Literalmente, ne asteapta sa ne dea o fatala si sa ne faca sa uitam ca exista un glob luminos pe cer care se tot misca (veti intelege imediat poanta).

Noul trailer uploadat pe Youtube al celor de la NetherRealm Studios aduce in prin plan doua personaje. Pe mult iubitul Raiden si…un nou zeu care se alatura rooster-ului de jucatori Mortal Kombat. Stilul de lupta al acestuia pare sa nu se fi schimbat foarte mult, totusi cateva noi abilitati au fost adaugate, precum posibilitatea de a lega doua lighting ball-uri intre ele pentru a crea un zid de traznete si combinarea teleportarii cu un combo devastator. 

Din nefericire, ceea ce multi nu au observat, este discutia pe care cele doua personaje o au la inceput. Raiden si Quetzalcoatl, zeul Aztec al soarelui. Multe dintre abilitatile lui Quetzalcoatl par sa fie extrem de „touchy feely”, atacuri ce implica close combat si demolarea competitiei de aproape. Este interesant totusi includerea unui alt zeu din afara mitologiei japoneze, ceea ce deschide portile imaginatiei. Cine stie, poate il vedem si pe Zamolxes intr-un viitor Mortal Kombat :))

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button