MORE

Doua noi jocuri Portal… de care n-o sa iti pese!

Ori de cate ori Valve anunta un joc gamerii, din toata lumea asculta! Nu pentru ca sunt laudati de toata lumea. Nu pentru ca au milioane de fani. Nu pentru ca Half Life a fost o revolutie in lumea jocurilor. Ci pur si simplu pentru ca ori de cate ori aduc ceva nou pe piata, indiferent ca este o continuare sau un alt joc… ar putea fi ceva diferit. Din pacate cele doua noi jocuri Portal par sa fie nimic altceva decat un cutit in rana pe care Valve doreste sa puna si un pic de sare.

Bine, cele doua noi „jocuri” sunt de fapt niste aparitii in alte titluri, amintindu-ne ca daca Valve nu poate sau nu vrea sa produca un joc, poate in schimb sa vanda personajele altor studiouri, pentru „un ban cinstit”. Asa cum a fost cazul Zen Studios cu al lor Portal Pinball, a carui descriere ne-am permis sa o lasam in engleza, tocmai pentru a ne aminti… cat de mult timp a trecut de la ultimul Portal!

„Valve and Zen Studios have revealed the fruits of their recent collaboration, taking one of the most beloved game series of the past decade, Portal, and giving it the pinball treatment! Portal pinball will be available on Zen’s pinball platforms the week of May 25th, 2015.

Crafted in collaboration with Valve and Zen Studios, Aperture Laboratories is proud to reveal the “Aperture Science Heuristic Portal Pinball Device”, proving that persistent experimentation is not only the hallmark of good science for the benefit of mankind, but also incalculably fun!

Guide Chell and Wheatley through test chambers by navigating portals, using aerial faith plates, defeating turrets and facing other obstacles, and battling against GLaDOS as you attempt to escape the facility and reach the surface. Team up with ATLAS and P-Body for their Cooperative Testing Initiative Multiball and wreak havok on the Turret Factory by discovering Ratman’s hidden mini playfield.

See you on the leaderboards… there will be cake.”

Iar asta nu este tot. Nici pe departe! Nuuuu!!! Portal urmeaza sa apara si in Lego Dimensions, comform unui post „scapat pe net” de lantul de magazine Wallmart, iar pretul „pack-ului” este de „doar”… 59 de dolari. Daca de banii aia nu primim o experienta similara cu jocul realizat de Valve, este foarte posibil ca un anumit redactor sa arda niste piese de Lego in piata publica pentru a protesta. Cine stie, poate cei de la Lego chiar vor realiza un un joc bun, cu acelasi umor cu care ne-a obisnuit seria. Este si asta o posibilitate destul de interesanta, mai ales ca discutam despre o serie usor… „infantila”, dar care are cateva jocuri bune.                                                                  Lego Dimensions Portal

Articole asemanatoare

Back to top button