PC&Consoles

Două jocuri nominalizate dispar de la The Game Awards

The Game Awards este unul dintre cele mai mari evenimente de premiere din industria jocurilor. Un succesor al VGA-urilor care an de an s-au dovedit a fi glume sinistre. Se spera că TGA va fi ceva diferit, dar se pare că nu s-au schimbat multe.

Categoria de jocuri create de fani avea până zilele trecute 4 nominalizați: Pokemon Uranium, Project AM2R, Brutal Doom și Enderal The Shadows of Order. Numai că acum pagina oficială cu nominalizații pentru această categorie indică numai doi nominalizați, jocurile derivate din proprietăți Nintendo dispărând peste noapte.

Deocamdată nu a fost emisă nici o declarație publică, nici din partea organizatorilor TGA, nici din partea Nintendo despre îndepărtarea celor două jocuri. Nu este exclusă posibilitatea ca Nintendo să fi cerut eliminarea lui Pokemon Uranium și a lui Project AM2R, deoarece Nintendo tinde să fie o companie extrem de litigioasă și foarte defensivă când vine vorba de proprietățile sale.

Nu numai asta, dar Nintendo se află în consiliul consultativ al evenimentului, fiind un membru cu o mare influență asupra TGA. Același lucru era valabil și pentru VGA, unde companii precum Nintendo și Sony își promovau noile titluri cu mare succes, cum ar fi No Man’s Sky.

The Game Awards va avea loc în ziua de 1 decembrie.

[Gamasutra]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button