GamingPC&ConsolesTech&IT

Două jocuri gratuite sunt acum disponibile pe Steam

Din moment ce a sosit iarăși sfârșitul săptămânii, n-ar strica niște jocuri gratuite în această perioadă. Iar astăzi veți găsi pe Steam două astfel de titluri, care vor rămâne ale voastre pe veci după ce le atașați la contul vostru.

Primul dintre ele este Company of Heroes 2. Pentru a sărbători cinci ani de când a fost lansat, Sega și Relic oferă gratuit acest joc de strategie. Cei curioși să vadă despre ce este vorba se vor putea delecta cu bătălii prin decorul celui de-al doilea război mondial, printr-un gameplay pe care unii l-ar descrie a fi inferior primului Company of Heroes. Dar acel Company of Heroes nu este gratuit, așa că va trebui să vă mulțumiți cu cel de față.

Dar dacă nu vă place războiul mondial, atunci puteți să optați pentru I’m Not a Monster, un joc pe ture care ar trebui să fie pe placul oricui a jucat Town of Salem, sau zecile de hărți de Warcraft 3/Starcraft 2 cu Mafia/Werewolf. Spre deosebire de acele jocuri, în cadrul lui I’m Not a Monster aveți un rol ceva mai activ, jocul luând mai mult forma a ceva în stilul lui XCOM, sau măcar TASTEE Lethal Tactics, dar la care fiecare jucător controlează un singur personaj. Iar cel puțin unul dintre ei va fi un trădător.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button