MORE

Doua carcase pentru iPhone 6 disponibile la vanzare

Multi nu mai au rabdare sa astepte noul iPhone si isi dau cu parerea despre cum si ce va avea la interior iPhone 6. Tone de concepte. Milioane de cuvinte scrise. Mii de ore de discutii intre fanii Apple. Pana la urma, pana la anuntul oficial nu stim nimic. Teoretic. Recent pe YouTube a aparut o serie de trei carcase, „chipurile” modelate dupa carcasa unui iPhone 6.

Pana si celor de la Apple le mai scapa cate ceva, anul trecut unele informatii iesind la lumina inainte de anuntul oficial. Bine, nu discutam aici despre un telefon uitat intr-un bar, cum a fost cazul in trecut pentru un alt model, dar imaginile recente par sa fie cat se poate de reale.

Avem doua modele, dupa cum toata lumea specula. Un model de 4.7 inch si unul de 5.5 inch. Aceste doua modele par sa fie exact ceea ce ii trebuia producatorului pentru a se impune intr-o piata dominata de terminale Android cu ecran mare, iPhone ramand clar in urma.

Un alt lucru extrem de interesant, si care ne face sa ridicam sceptic din spranceana, este ca ambele modele de carcasa sunt disponibile pe AliExpress, un popular site chinezesc de pe care poti cumpara cam aproape orice se fabrica in China. Versiunea de 4,7 inch costa 30 de dolari, in timp ce fratele mai mare si mai solid are un pret de… 150 de dolari. O urma de dubiu exista, dar aceste doua carcase par cat se poate de „reale”. Ramane de vazut daca sunt si in concordanta cu ce vor prezenta Apple.

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close