Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Dots – Totul are o legatura!

/
/
/
/
image
img

dots

Dots este un joc simplu, dar foarte bine conceput. Desi nu uimeste prin grafica sau multitudinea de moduri, creaza totusi dependenta. Obiectivul este sa conectezi punctele de aceeasi culoare si sa obtii cel mai bun scor in 60 de secunde. Conectarea punctelor se poate face pe orizontala, verticala sau in forma patrata.

Jocul ne aduce aminte de un Bejeweled cu grafica minimalista. Fundalul alb face culorile primare sa iasa in evidenta dar acesta poate fi schimbat din setari in neagru, numai bun de jocat noaptea cand n-ai somn (in loc de numarat oi:)). Avem la dispozitie patru moduri: Timed,unde trebuie sa faci cat mai multe puncte in 60 de secunde, Moves-cat mai multe puncte in 30 de miscari, Endless, in care dupa cum spune si numele totul este nelimitat (dar acest mod costa 6.57 RON pentru deblocare) si Challenges, unde te intreci cu alti jucatori.

Jocul este disponibil gratuit in Google Play Store : Dots sau in AppStore : Dots.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar