Gaming

Dota Plus – sau cum te poți abona la un joc gratuit

Valve a anunțat un update major pentru Battles Passes în Dota 2. În trecut, acestea au luat forma unor compendii cu durată limitată care se concentrau în jurul turneelor ​​principale de e-sports Dota 2, inclusiv The International și Majors. Cu toate acestea, Battle Passes pentru Majors sunt acum înlocuite cu ceea ce Valve descrie ca fiind un „serviciu continuu, neîntrerupt” numit Dota Plus.

Dota Plus este un serviciu de abonament care oferă o varietate de avantaje, dintre care unele derivă din cele pe care v-ați aștepta să le vedeți într-un Battle Pass. Fiecare personaj acum câștigă XP și poate obține nivele. În plus, personajele primesc propriile provocări concepute pentru acel erou specific și pentru mecanica sa de gameplay; provocările prezintă diferite niveluri de dificultate și recompensează XP pe baza a ceea ce faceți. Personajele primesc și sloturi Relic; acestea permit ca diferite statistici să fie urmărite și afișate pe ecranul de după joc.

De asemenea, serviciul acordă accesul la programul Plus Assistant, un instrument care oferă diverse informații utile pe măsură ce jucați pe baza „datelor colectate din milioane de jocuri recente din fiecare categorie de calificare, asigurându-vă că build-urile voastre rămân actuale în meta-ul aflat într-o continuă evoluție„.

În plus, Dota Plus acordă o nouă recompensă săptămânală de 1.000 de shards pentru cine câștigă trei jocuri. Aceste fragmente pot fi, la rândul lor, cheltuite pe, printre altele, elemente noi care sunt disponibile numai pentru abonații Plus. În cele din urmă, Valve aduce înapoi turneele Battle Cup de weekend, pe care membrii Plus le vor primi gratuit. Cine nu e abonat va trebui să cumpere bilete la prețul de 1 dolar.

În ciuda faptului că abia ce a fost anunțat, Dota Plus este deja disponibil. Prețul său este de 4 dolari pe lună, cu unele mici reduceri disponibile dacă achiziționați un abonament de șase sau 12 luni.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button