MORE

DOTA 2 vs CS GO, infruntarea secolului in forma video!

DOTA 2 vs CS GO…cine s-ar fi gandit ca doua dintre cele mai populare jocuri ale momentului si-ar putea gasi locul intr-o infruntare?

Probabil ca nimeni, dar cert este ca MaritimeTR realizatorul celor doua clipuri a gasit o metoda de a include atat personaje din Dota 2, cat si din Counter Strike Global Ofensive intr-un singur clip, ba mai mult, a reusit sa faca experienta absolut hilara. Primul clip a primit ceva atentie din partea comunitatilor de Dota 2 si Counter Strike, devenind viral datorita unui post al celor de la Kotaku si Distructoid, iar cel de-al doilea a primit in doar 24 de ore aproape 60.000 de vizualizari, ceea ce il catalogheaza ca video viral.

Sinceri sa fim, nu dorim sa incepem un flame war in sectiunea de comentarii, gen „care dintre cele doua jocuri este mai popular”, sau „daca LOL e mai bun ca Dota su invers”, asa ca va rugam sa nu intrati in polemici de acest gen. Haideti mai bine sa vedem clipurile… ce spuneti?

DOTA 2 vs CS:GO part 1


DOTA 2 vs CS:GO part 2

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Ma gandeam mai de mult cum ar fi un mod de Doat 2 in care sa joci cu personajele din TF2. Avand in vedere sa sunt pe acelasi motor, cativa moderi inraiti nu cred ca ar avea prea multe probleme in a crea modul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button